miércoles, 15 de febrero de 2012

Moros i Cristians: un món fantàstic


Aquesta setmana, un bon amic, tindrà una oportunitat excepcional, una oportunitat que li ha donat la Societat de Festers i l'Ajuntament d'Ontinyent, aprofitant l'esdeveniment del Mig Any Fester. Després dels seus anys d'experiència amb les càmeres, encara que és molt jove encara, realitzarà la seua primera exposició fotogràfica.

Rubén no és solament un fotògraf, és una persona amb evidents inquietuds artístiques encaminades al món de la imatge. A més d'haver realitzat curtmetratges i de tenir altres en el seu calaix de sastre, no cessa en la seua contínua formació, sabent l'importants i necessaris que són els coneixements per a diferenciar-se en el mercat de la imatge. Actualment assisteix a un curs de direcció que li proporcionarà un plus afegit a la seua professió.

Rubén és el fotògraf de la nostra Festa de Moros i Cristians i, en aquesta la seua primera finestra al món de la cultura a través d'una mostra del seu treball, vol dir-nos moltes coses diferents, vol ensenyar-nos que hi ha altre món millor, màgic i ple d'emocions.

La fita, el divendres 17 de febrer a les 20,30 hores, en el Palau dels Barons de Sta. Bàrbara, al carrer Major. La mostra estarà fins al 29 de febrer.

Enhorabona Rubén!